Joomla in de wereld

Joomla is ontworpen door vrijwilligers van over de hele wereld. Talenten die een bepaalde visie hebben over webdesign en hun ziel en zaligheid in Joomla hebben gestopt. Bedrijven als Exact Software, McDonald’s en Sony, ministeries als dat van Volksgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1 maken gebruik van Joomla. En dat zegt dan ook weer iets over Joomla.

Joomla brengt structuur in de chaos. En is makkelijk in gebruik en overal is over nagedacht. Uw hoeft je niet te verdiepen in html en kan uw berichten of items makkelijk onderverdelen in categorieën. Wat ook voor uw bezoekers van uw webpagina voordelen oplevert. Ben je met Joomla opgegroeid dan wil je niets anders meer. Maar elk content management systeem heeft zijn voor en nadelen. En door het te gebruiken komt u daar vanzelf achter.

Joomla is voorzien van meer dan 60 talen en zo kunnen bezoekers van over de grens ook uw website aanpassen naar hun eigen taal. 

Joomla het content platform systeem

Plugins en Thema’s

Joomla heeft net als WordPress duizenden plugins en beschikbare thema’s. Maar ook standaard veel ingebouwde functies. En ook Joomla is een platform wat zijn mannetje of vrouwtje staat. Duizenden webpagina’s gebruiken Joomla als motor en zien er netjes en strak uit. 

Joomla is ontwikkeld in het jaar 2005 en timmert nog steeds aan de weg. Het kan altijd beter veiliger en sneller. Daarom kan en mag de ontwikkeling niet stilvallen. 

SQL en PHP

Hosting Keuze

Ook Joomla heeft een SQL database nodig en een PHP script nodig. En de versie van deze 2 dingen dienen ook up to date te zijn. Check dit van te voren bij uw hosting en voorkom verrassingen.

iets voor u?

Joomla 

Met Joomla kunt u zelf een prachtige webpagina bouwen. En met al die extra extensies die u kunt toevoegen heeft u zeker een krachtige basis voor uw persoonlijke webpagina.

Via onderstaande button kunt u de Joomla CMS downloaden en uploaden naar uw hosting. En dan bent u klaar om uw webpagina te bouwen. Stap voor stap en dan komt het goed. 

Ter informatieDe pagina is nog steeds in opbouw

Hoi daar,

Leuk dat u een bezoekje doet aan mijn webpagina. De pagina is nog in opbouw en er worden nog diverse items aan toegevoegd.

Dus kom zeker nog eens langs.

Fijne dag, geniet ervan.

Met vriendelijke groet Pascal