Over mij

Mijn naam is Pascal

En ben als hobby ooit begonnen met het maken van een persoonlijke webpagina. Dit was in het begin van het internet en de pagina bestond uit HTML code, simpele tekst en foto’s van onze huisdieren.


Het is een vorm van je vrijetijd nuttig te besteden. Het is ontspanning op de zuiverste manier. inmiddels heb ik al heel wat webpagina’s gemaakt en vind ik het leuk om te doen. Maar ook logo’s ontwerpen is grappig en belangrijk. Problemen oplossen, meedenken en meer is een uitdaging. 

Verder ben ik bezig met App ontwikkeling, iets wat steeds belangrijker word voor veel gebruikers van de smartphones.

Wel heb ik altijd zoiets van, waarom het wiel opnieuw uitvinden als iemand dat al gedaan heeft. Gemak dient de mens….

Deze pagina is geboren om u te laten zien dat het allemaal niet zo spannend hoeft te zijn voor de mensen die gewoon een pagina willen hebben zonder dat ze daar duizenden euro’s aan uit willen geven. En bij een pagina met veel bezoekers genereer je ook veel inkomsten en wordt het een hele andere tak van sport.

Komt U er niet uit of kan ik je helpen om een begin te maken met het opzetten van een pagina, onderhoud of een logo of een ander probleem.

Neem dan gerust contact op

Maar

Heeft u vragen

Mocht u vragen hebben of wilt u meer weten neem gerust contact op met mij. Ook als u er zelf niet aan wilt beginnen kan ik u misschien wel helpen?


Ter informatieDe pagina is nog steeds in opbouw

Hoi daar,

Leuk dat u een bezoekje doet aan mijn webpagina. De pagina is nog in opbouw en er worden nog diverse items aan toegevoegd.

Dus kom zeker nog eens langs.

Fijne dag, geniet ervan.

Met vriendelijke groet Pascal