Gratis blijft voor veel medelanders een mooi woord

Het kan ook

Een gratis webpagina is ook een mogelijkheid natuurlijk. Op het internet zijn ook aanbieders die u een gratis webpagina laten maken.

Wilt uw een webpagina maar er geen cent aan uitgeven, dan is er ook de mogelijkheid om bij diverse aanbieders een gratis webpagina te maken. Vaak zijn de mogelijkheden wat beperkter maar voldoende om er toch iets moois van te maken. Maar waarom dan gratis en wat zit daar achter?  Vaak heeft u een gedeelde domeinnaam. Bijv. Pietje.borrelhapje.NL. Eigenlijk noemen we dit een sub domein en staat de naam van het bedrijf wat deze service aanbied in het hoofddomein.  

Het kan ook zijn dat er reclame op de pagina word geplaatst. Kijk naar Facebook, het is gratis maar het staat vol met reclame en aanbieders van reclame. Natuurlijk hopen de aanbieders van de pagina dat je een domeinnaam bij ze besteld of gebruikt maakt van uitbreidingen. En heel vaak doen gebruikers dit ook omdat ze er na een tijdje achter komen dat ze iets niet kunnen en overstag gaan om toch geld te investeren.


Slim toch “En gratis is een mooie publiekstrekker”

Misschien een idee

Lees de kleine lettertjes

Lees vooral de kleine lettertjes bij deze aanbieders en begrijp waar u mee instemt als u een webpagina maakt bij deze aanbieders. Dan is het duidelijk wat ze aanbieden en komt u later niet voor extra kosten te staan.

Ter informatieDe pagina is nog steeds in opbouw

Hoi daar,

Leuk dat u een bezoekje doet aan mijn webpagina. De pagina is nog in opbouw en er worden nog diverse items aan toegevoegd.

Dus kom zeker nog eens langs.

Fijne dag, geniet ervan.

Met vriendelijke groet Pascal